Namenite 0,5% dohodnine v podporo našemu klubu

Partnerji TK Spin Medvode

Ste vedeli, da ste lahko sponzor klubu tudi tako, da mu namenite 0,5% vaše dohodnine?

V skladu s 142. členom Zakona o dohodnini - ZDoh-2, lahko vsak davčni zavezanec-rezident zahteva, da se do 0,5% dohodnine, nameni tudi za financiranje našega kluba. Zaradi tega ne boste plačali več dohodnine, saj gre za prispevek, katerega država razporedi v vašem imenu iz svojega proračuna.

To lahko naredite na dva načina:

  • Natisnite in izpolnite poseben obrazec Zahteva za namenitev dela dohodnine za donacije, kjer je razviden tudi postopek takojšnje preusmeritve vaše donacije na izbrano društvo ali organizacijo. Obrazec izpolnite z vašimi podatki, kot upravičenca navedete Teniški klub Spin Medvode, napišete še našo davčno številko 56790406 ter določite del (%) dohodnine, ki ga donirate. Izpolnjen in podpisan obrazec pošljite po navadni pošti Davčnemu uradu v vašem kraju bivanja, lahko pa ga pošljete na DURS, Davčna ulica 1, 1000 Ljubljana.
  • Druga možnost je, da uporabite spletni portal eDavki (potrebna je registracija uporabnika) in v seznamu obrazcev izpolnite ter elektronsko oddate obrazec 'Zahteva za namenitev dela dohodnine za donacije'.

Potrebujete več informacij?

Domen Knez

Teniški klub Spin Medvode
Spodnje Pirniče 36C, 1215 Medvode

Za rezervacije in informacije pokličite na:
031/ 505-453 (Domen)

Teniški klub Spin Medvode

Delite stran s prijatelji in znanci: