Rekreativni tenis

Za otroke in dijake

Mladostniki, ki zaključijo s teniško šolo ali tisti, ki se nam pridružijo kasneje in nimajo tekmovalnih ambicij, lahko preko redne tedenske vadbe preko celega leta izpopolnjujejo svoje teniško znanje. V klubu je kar nekaj rekreativnih skupin različnih starosti, ki vadijo enkrat ali dvakrat tedensko, tudi pozimi.

Vsi, ki sodelujejo v našem rekreativnem programu učenja tenisa, v šoli tenisa za odrasle kot tudi mlajši tekmovalci imajo v času poletne sezone možnost sodelovanja v rekreativni teniški ligi. Na ta način lahko še dodatno izpopolnjujejo svoje teniške veščine.

Teniška šola za odrasle

Tekmovanja otrok

TENIS JE IGRA ZA VSE ŽIVLJENJE. Nikoli ni prepozno začeti, zato v TK Spin Medvode ponujamo tudi teniško šolo odraslim. Namen treninga je izboljšanje tako teniške kot tudi telesne pripravljenosti z različnimi oblikami vadbe (stožci, agilnostna lestev, ravnotežne deske, ipd.). Seveda je glavni poudarek na tehniki in taktiki teniških udarcev, gibanjih na udarce in postavitvah, dodajamo pa tudi kondicijske vsebine in tako dvignemo intenzivnost vadbe na višji nivo. Ob koncu se izboljšajo vse gibalne sposobnosti.

Vadba poteka čez celo leto. Razdeli se v zimski in poletni semester. Daljši zimski semester traja od 1.10. do 30.4. oziroma 28 treningov. Krajši poletni del pa traja v mesecu maju, juniju, juliju in septembru, skupaj naredimo 12 teniških treningov. Udeleženci bodo razdeljeni v različne kakovostne skupine (glede na predhodne znanje, maksimalno 4 na skupino). Treningi potekajo 1x tedensko po 1h.

Zimska sezona

Zimska sezona traja sedem mesecev oziroma 28 tednov (28 treningov po 1 uro). Treningi potekajo v novi teniški dvorani za Jedrom oz. telovadnico Partizan.

Cenik:

* V primeru da se plača v celoti ali pa v dveh obrokih, vam damo še 5% popust.

Poletna sezona

Poletna sezona traja tri mesece (junij, julij, september) oziroma vsebuje 12 terminov. Treningi potekajo na zunanjih teniških igriščih (za trgovino Spar).

Cenik:

Kaj vse je vključeno v ceno?

Primer treninga v novi dvorani (video)

Teniška šola za odrasle

Izsek iz treninga...

Posted by Teniški klub Spin Medvode on Sunday, August 25, 2019

Kateri so možni termini?

Možni termini rednih treningov so v dopoldanskem času ali večernih urah.

Opombe

Potrebujete več informacij?

Domen Knez

Teniški klub Spin Medvode
Spodnje Pirniče 36C, 1215 Medvode

Za rezervacije in informacije pokličite na:
031/ 505-453 (Domen)

Teniški klub Spin Medvode

Delite stran s prijatelji in znanci: