Igrišča TK Spin Medvode

Nova lesena hala z dvojno membrano

Nova dvorana je sestavljena iz lesene konstrukcije, katero prekrivata dve membrani med katerima je izolacija, ki skrbi za toplo in ugodno klimo na igriščih. Dvorana je precej prostorna, saj je njena velikost primerna za organizacijo mednarodnih otroških in mladinskih tekmovanj in celo ekipnega Davis Cup tekmovanja za člane. Za dobro gledanje žogice skrbi vrhunska razsvetljava z LED lučmi, katere sijejo s 500 luxi na teniško igrišče.

V dvorani sta dve igrišči, ki sta prekriti z mehko confosport podlago. Podlaga vsebuje akrilne premaze preko gume ter 4 mm gumo, katera daje potrebno mehkobo igrišču. Igrišči sta igralno primerni tako za rekreacijo kot tekmovalni tenis.

Ob dvorano je pripet lep paviljon, ki ima preko steklenih površin pogled v dvorano. V prijetnem ambientu paviljona lahko spijete kavo ali sok, se podružite s prijatelji in ogledate partije tenisa v dvorani ali na televiziji. V paviljonu in dvorani je tudi Wi-Fi.

TK Spin Medvode

Balon

V času zimske sezone je mogoče igranje tenisa (ali nogometa) v ogrevanem balonu na večnamenskem športnem igrišču v Medvodah. Z balonom je pokrito eno hard-court igrišče. Poudariti velja, da je bila podlaga za sezono 2020 na novo preplastena, stare luči pa smo zamenjali z novimi LED lučmi, ki tako kot v novi dvorani svetijo s povprečno 500 luxi.

Možnost igranja v balonu med tednom je predvsem v dopoldanskih ter večernih urah (do 23h) in med vikendom skozi cel dan. Zimska sezona v balonu traja od oktobra do aprila.

TK Spin Medvode

Zunanja peščena igrišča

V času poletne sezone, to je od maja do septembra, v primeru lepega in toplega vremena lahko tudi daljše obdobje, se igra na zunanjih peščenih igriščih. Na voljo so tri velika zelo dobro urejena peščena igrišča in 1x midi igrišče. Poleg tega je igralcem na voljo teniška stena.

TK Spin Medvode

Rezervacije igrišč

Rezervacijo notranjih igrišč (dvorana in balon) lahko opravite sami online preko sistema sloTENIS.si:

Igrišče v dvorani ali balonu, kot tudi zunanja peščena teniška igrišča, pa lahko rezervirate preko telefona 031/ 505-453 (Domen)

Cenik igranja v dvorani in balonu 2023/2024

Cenik je na voljo v PDF formatu tukaj: Cenik (PDF)

Lokacija igrišč

Lokacija zunanjih peščenih igrišč (označeno z zeleno barvo na zemljevidu) je ob glavni cesti Kranj-Ljubljana v centru Medvod, ob trgovskem centru Špar in za starim Petrolom.

Nova dvorana in balon (označeno z rdečo barvo na zemljevidu) se nahajata ob telovadnici Partizana v Medvodah, kakih 500 m stran od peščenih igrišč.

TK Spin Medvode

Aktualne informacije

Program "REKONSTRUKCIJE IN PREPLASTITVE TRDE PODLAGE NA IGRIŠČIH V MEDVODAH" je sofinancirala FUNDACIJA ZA ŠPORT. Fundacija za šport


Teniški klub Spin Medvode
Spodnje Pirniče 36C, 1215 Medvode

Za rezervacije in informacije pokličite na:
031/ 505-453 (Domen)

Teniški klub Spin Medvode

Delite stran s prijatelji in znanci: