Partnerji TK Spin Medvode

Partnerji TK Spin Medvode

Tenis sodi me najdražje športe na svetu. Konkurenca je izjemna in zelo težko je uspeti. Seveda se pri tem marsikomu poraja vprašanje: Kaj pa sploh pomeni uspeti v tenisu?

Za nekatere je to biti prvi na svetu, za druge že uvrstitev med prvih 100 na svetovni teniški lestvici, spet tretji bi se zadovoljili z naslovom državnega prvaka. Verjetno pa ni malo tudi tistih, za katere uspeh v tenisu predstavlja že to, da otroci odraščajo v športnem in poštenem duhu ter kvalitetno preživljajo svoj prosti čas.

Največji sponzor otrokom, vsaj v zgodnjih letih tenisa, so prav gotovo starši. Finančna odrekanja lahko že zelo kmalu postanejo izredno visoka. Udeleževanje mednarodnih teniških turnirjev, stroški infrastrukture v našem okolju in drugi spremljajoči stroški marsikateremu talentiranemu igralcu onemogočijo razvoj športne kariere.

V TK Spin Medvode bi radi to spremenili. Naša vizija je, da bi lahko vsak otrok, ki si želi trenirati tenis, to lahko počel, ne glede na finančno stanje v družini otroka. Otrokom bi radi ponudili čim ugodnejše treniranje od malih nog in vse do članskih selekcij.

Vse zainteresirane fizične in pravne subjekte zato vabimo k sodelovanju, še posebej tiste v lokalnem okolju. Pridite, oglasite se in pogovorili se bomo o možnostih sodelovanja.

Med možnostmi sodelovanja naj omenimo finančno sponzorstvo posameznemu igralcu ali igralki, finančno sponzorstvu klubu kot celoti, ki bo na ta način omogočil ugodnejše treniranje finančno najšibkejšim članom. Lahko postanete tudi sponzor lige ali turnirja. Seveda smo vedno veseli in zelo dobrodošli so tudi materialni sponzorski prispevki: teniška oprema, športna prehrana, prevozi, praktične nagrade za turnirje, ipd.

In kaj vam lahko ponudi TK Spin Medvode? Oglaševanje na zunanjih peščenih igriščih, oglaševanje v balonu, oglaševanje na klubskem kombiju, oglaševanje na spletni strani in še kaj bi se našlo. Skratka, kontaktirajte nas, veseli bomo vsake pomoči.

Potrebujete več informacij?

Domen Knez

Teniški klub Spin Medvode
Spodnje Pirniče 36C, 1215 Medvode

Za rezervacije in informacije pokličite na:
031/ 505-453 (Domen)

Teniški klub Spin Medvode

Delite stran s prijatelji in znanci: